Közlemények


Keresés:   

Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság rendkívüli közzététele az Indoor üzletágat érintő megállapodás megkötéséről

05.18. 12:40
Soronkívüli tájékoztatás

Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1036 Budapest, Lajos u. 74-76., Cg. 01-10-043483, a továbbiakban „Társaság”) ezúton közzéteszi az alábbiakat.

A mai napon a Társaság egyszemélyes leányvállalata, az EMG Médiacsoport Kft., valamint az A.M. Hungary Kft. az EST MEDIA Nyrt. ESTIndoor Üzletágának tevékenységét rendező együttműködési szerződést írt alá.

Ennek értelmében változatlanul az ESTIndoor márkanév alatt az A.M. Hungary veszi át az EST MEDIA indoor portfóliójának menedzselését, értékesítését és üzleti fejlesztését, amelyért az EMG részére rendszeres márkahasználati díjat fizet. Az indoor tevékenységhez tartozó logisztikai munkát az A.M. Hungary részére ezután az EMG végzi külön szolgáltatási díj ellenében.

A megállapodás három évre szól, és meghosszabbítható.

Ezzel a megállapodással az EST MEDIA Nyrt. úgy rendezi a reorganizáció során átalakított üzleti koncepciójába már nem organikusan illeszkedő, a reorganizációs tervben a nem feltétlenül megőrzendő tevékenységek közé sorolt, de értékes üzleti területének sorsát – amely azonban a jelenlegi piaci környezetben értelmezhető árbevételt nem generál –, hogy azzal a cégcsoport számára állandó árbevételt teremt, és a jelentős értéket képviselő márkanevet megtartja.

Budapest, 2012. május 18.

EST MEDIA Nyrt.
Copyright © 2011 Est Media Vagyonkezelő Nyrt.
All rights reserved
1013 Budapest, Várkert rakpart 17. fszt. 1.
Tel.: [ 36 1 ] 782-9843     Fax: [ 36 1 ] 782-9067     info@estmedia.hu